PKN
Protestantse gemeente te Etten, Terborg en Ulft
 
Lichtstoet en samenzang: geslaagd en sfeervol

De sfeervol versierde kerk
Lichtstoet en samenzang: geslaagd en sfeervol
In het verleden was er op de tweede zondag van december een kerstmarkt in Terborg. Een aantal jaren geleden bedacht een enthousiaste groep afgevaardigden vanuit beide geloofsgemeenschappen om activiteiten te organiseren in de RK Georgiuskerk. En dat was niet zonder succes.
Dit jaar was er geen kerstmarkt. Desondanks besloot dezelfde groep om toch een activiteit te organiseren op zondag 9 december in de kerk, die ter gelegenheid van het concert van Mannenkoor Arti Sacrum (de avond ervoor)in prachtige kerstsferen was gebracht. 
Gekozen werd voor een lichtstoet met samenzang.
lees meer »
 
De Sociale Hulpwinkel van de Achterhoek nu ook in Ulft

De Sociale Hulpwinkel van de Achterhoek nu ook in Ulft
Stichting Mini Manna is in 2007 in Doetinchem opgericht om een grote groep inwoners die onvoldoende inkomen heeft om rond te komen, te ondersteunen.
 
In Ulft is sinds kort in de voormalige Antoniusschool een vestiging van de Mini Manna markt ingericht. Op woensdagmiddag 30 augustus bracht ik (Wil Paulus) samen met een aantal Schuldhulp Maatjes en diakenen en predikanten uit onze Protestantse gemeenten een bezoek aan de Mini Manna winkel in Ulft. Mevrouw Amanda van Hoeyen (bedrijfsleidster) heeft ons verteld over de winkel, de doelstellingen en de klandizie.
lees meer »
 
Verslag van de lezing 'VAN WIE IS DE NATUUR NOU EIGENLIJK' Verslag van de lezing 'VAN WIE IS DE NATUUR NOU EIGENLIJK'
We hebben de Aarde niet geërfd, maar we hebben hem in bruikleen van onze kinderen.

 
lees meer »
 
 

3D-CONCERT
datum en tijdstip 03-10-2020 om 20.00 uur
meer details

 
Koster(s) gezocht
Wie versterkt het kostersteam?
Omdat 2 kosters hebben gemeld, dat zij per 1 januari 2021 willen stoppen, zijn wij op zoek naar mensen die het kostersteam willen versterken. Zie voor nadere informatie het hoodstuk Vacatures.

 
 
Hervatting kerkdiensten m.i.v. 7 juni 2020
Vanaf zondag 7 juni hebben wij onze kerkdiensten in Terborg hervat. Daarbij hanteren wij de strikte voorwaarden van het RIVM en de adviezen van de PKN opvolgen. Het gebruiksplan vindt u op de Homepagina.
 
Overdenking onder rubriek Nadenkertjes
Overdenking en gebeden zondag 10 mei (ds. Bakker) vindt u onder de rubriek 'Nadenkertjes'.
 
Jaarverslag 2019
Het jaarverslag kunt u vinden in het Downloadcentrum.
 
Bereikbaarheid
In dringende gevallen kunt u contact opnemen met één van de ouderlingen Diny IJzer (0315-329768) of Jennie Deurlo (06 12270392)

Bent u ziek of kent u iemand die ziek is en wilt u de kerkenraad informeren, neemt u dan contact op met Diny IJzer (0315-329768)
 
 
Openingstijden Kerkelijk Bureau
Het Kerkelijk Bureau is open van 9.30 - 11.00 uur op de donderdagen
10 en 24 september, 8 oktober, 5 en 19 november, 3 en 17 december. meer
 
Spoorzoeken in de Slangenburg

Onze missie
Mensen op zoek naar rust, stilte en bezinning ruimte bieden in en rond de Slangenburgse kerk om iets op het spoor te komen van God, die je met vele namen kunt noemen.

Deze sporen zijn te vinden in de natuur, in de bijbel en in jezelf.
http://spoorzoekenslangenburg.nl/Agenda/
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.