PKN
Protestantse gemeente te Etten, Terborg en Ulft
 
De Sociale Hulpwinkel van de Achterhoek nu ook in Ulft

De Sociale Hulpwinkel van de Achterhoek nu ook in Ulft
Het werd ons duidelijk dat de Mini Manna Markt vooral een organisatie is die de handen uit de mouwen wil steken en met zo min mogelijk administratieve rompslomp aan de slag wil.
In tegenstelling tot de Voedselbank moeten klanten hier wel betalen voor de producten die ze meenemen. In het supermarktwinkeltje worden veel basale levensmiddelen aangeboden voor prijzen die zo’n 40% lager zijn dan de prijzen die bijvoorbeeld AH voor zijn “basic” artikelen vraagt.
 
Om gebruik te mogen maken van het levensmiddelenwinkeltje moet men een pasje  hebben. Formeel is de regel dat de cliënt bij de Voedselbank een besteedbaar inkomen mag hebben van € 200 per maand en daar bovenop wordt dit bedrag voor elke inwonende verhoogd met nog eens € 80.  De Mini Manna hanteert een basisbedrag van € 250 en ook weer plus € 80 voor elke extra inwonende (kind, partner, enz.)
 
Iedereen kan bij de afdeling kringloop meubilair en kleding kopen, maar met een pasje krijgt men hier nog eens 50% extra korting.
 
Mini Manna ontvangt graag 2-hands spullen en natuurlijk ook levensmiddelen (bijvoorbeeld uit het volkstuintje). Uit de opbrengst moet de exploitatie betaald worden.
 
Contactgegevens: Stichting Mini Manna,
 
Namens de diaconie,
Wil Paulus 
 
terug
 
 

3D-CONCERT
datum en tijdstip 03-10-2020 om 20.00 uur
meer details

 
Koster(s) gezocht
Wie versterkt het kostersteam?
Omdat 2 kosters hebben gemeld, dat zij per 1 januari 2021 willen stoppen, zijn wij op zoek naar mensen die het kostersteam willen versterken. Zie voor nadere informatie het hoodstuk Vacatures.

 
 
Hervatting kerkdiensten m.i.v. 7 juni 2020
Vanaf zondag 7 juni hebben wij onze kerkdiensten in Terborg hervat. Daarbij hanteren wij de strikte voorwaarden van het RIVM en de adviezen van de PKN opvolgen. Het gebruiksplan vindt u op de Homepagina.
 
Overdenking onder rubriek Nadenkertjes
Overdenking en gebeden zondag 10 mei (ds. Bakker) vindt u onder de rubriek 'Nadenkertjes'.
 
Jaarverslag 2019
Het jaarverslag kunt u vinden in het Downloadcentrum.
 
Bereikbaarheid
In dringende gevallen kunt u contact opnemen met één van de ouderlingen Diny IJzer (0315-329768) of Jennie Deurlo (06 12270392)

Bent u ziek of kent u iemand die ziek is en wilt u de kerkenraad informeren, neemt u dan contact op met Diny IJzer (0315-329768)
 
 
Openingstijden Kerkelijk Bureau
Het Kerkelijk Bureau is open van 9.30 - 11.00 uur op de donderdagen
10 en 24 september, 8 oktober, 5 en 19 november, 3 en 17 december. meer
 
Spoorzoeken in de Slangenburg

Onze missie
Mensen op zoek naar rust, stilte en bezinning ruimte bieden in en rond de Slangenburgse kerk om iets op het spoor te komen van God, die je met vele namen kunt noemen.

Deze sporen zijn te vinden in de natuur, in de bijbel en in jezelf.
http://spoorzoekenslangenburg.nl/Agenda/
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.