Openingstijden Kerkelijk Bureau Openingstijden Kerkelijk Bureau
Kerkelijk Bureau:
De Glazeren Kast, Oudekerkstraat 2 (in Etten, bij de kerk)

Expositie Aaltense Synagoge
datum en tijdstip 24-07-2019 om

Lezing 'Geleende gezichten'
datum en tijdstip 24-07-2019 om 19.30 uur

Zomeropenstelling met historische expositie
datum en tijdstip 27-07-2019 om 13.30 uur

Ontmoetingsmiddag voor senioren in Huis Bergh
datum en tijdstip 21-08-2019 om 14.00 uur

Vakantie ds. Israƫl
Van 23 juni t/m 21 juli heeft ds. Israël vakantie. In dringende gevallen kunt u contact opnemen met ouderling Jennie Deurloo, tel. 06-12270392. Als zij werkt, kan zij niet altijd meteen de telefoon beantwoorden. Wilt u dan de voicemail inspreken? Zij zal u z.s.m. terugbellen.

Vrijwilliger nieuw diaconaal project gezocht
Het gezamenlijk diaconaal project gaat het PC project van de Stichting Schuldhulpmaatje steunen. Er wordt voor deelname aan de werkgroep een gemeentelid uit onze Pg ETU gezocht. Iets voor u/jou? Aanmelding graag bij één van de diakenen of de predikant.

Zomeropenstelling met historische expositie

In het kader van het jubileum van Terborg wordt ook een historische expositie ingericht in ons kerkgebouw, die zal gaan over Terborg.

Ook zullen er exposities zijn (Quilts en Weefsels).  meer

Het Kerkelijk Bureau is open op de 1e en 3e donderdag van de maand van 9.30 - 11.00 uur (in de schoolvakanties is het kerkelijk bureau gesloten). meer