PKN
Protestantse gemeente te Etten, Terborg en Ulft
 
Gezamenlijk diaconaal project: Welkomtasjes maken

Gezamenlijk diaconaal project: Welkomtasjes maken
Met deze tasjes (plus inhoud) zullen we statushouders die in de Oude IJsselstreek komen wonen welkom heten namens de Protestantse gemeenten Gendringen-Bontebrug, Silvolde en Etten, Terborg en Ulft.

Op de foto ziet u het schitterende resultaat. De tasjes zijn heel praktisch, je kunt ze heel klein opvouwen en meenemen in jaszak of handtas, zodat je altijd een grotere tas bij de hand hebt.
 
Met dank aan Mariet Weening voor de uitleg hoe je zo’n tasje maakt en aan Bart voor het strijken en Riekie Kraaienbrink voor de prima elektrische Singer, die we gekregen hebben!
 
terug
 
 

Koffie-/inloopochtend
datum en tijdstip 19-08-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Hervatting kerkdiensten m.i.v. 7 juni 2020
Vanaf zondag 7 juni hebben wij onze kerkdiensten in Terborg hervat. Daarbij hanteren wij de strikte voorwaarden van het RIVM en de adviezen van de PKN opvolgen. Het gebruiksplan vindt u op de Homepagina.
 
Overdenking onder rubriek Nadenkertjes
Overdenking en gebeden zondag 10 mei (ds. Bakker) vindt u onder de rubriek 'Nadenkertjes'.
 
Jaarverslag 2019
Het jaarverslag kunt u vinden in het Downloadcentrum.
 
Bereikbaarheid
In dringende gevallen kunt u contact opnemen met één van de ouderlingen Diny IJzer (0315-329768) of Jennie Deurlo (06 12270392)

Bent u ziek of kent u iemand die ziek is en wilt u de kerkenraad informeren, neemt u dan contact op met Diny IJzer (0315-329768)
 
 
Openingstijden Kerkelijk Bureau
Het Kerkelijk Bureau is open op de donderdagen in de oneven weken van 9.30 - 11.00 uur (in de schoolvakanties is het kerkelijk bureau gesloten). meer
 
Spoorzoeken in de Slangenburg

Onze missie
Mensen op zoek naar rust, stilte en bezinning ruimte bieden in en rond de Slangenburgse kerk om iets op het spoor te komen van God, die je met vele namen kunt noemen.

Deze sporen zijn te vinden in de natuur, in de bijbel en in jezelf.
http://spoorzoekenslangenburg.nl/Agenda/
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.