Gezamenlijk diaconaal project Gezamenlijk diaconaal project
Het overgemaakte geld is goed besteed aan:
* een man uit Ulft die zijn vrouw en twee kinderen over heeft kunnen laten komen uit Myanmar
* ook een man uit Ulft kon zijn vrouw en twee kinderen over laten komen uit Syrië
* een Eritrese jongedame uit Varsseveld die haar man kon over laten komen
* een dame van zevenenzestig jaar uit Silvolde, zij verwachtte in oktober haar man uit Syrië

Kortom, veel gezinsherenigingen voor de statushouders in de Oude IJsselstreek.

Namens de werkgroep Vluchtelingenwerk hartelijke dan voor alle bijdragen!

Koffie-/inloopochtend
datum en tijdstip 19-08-2020 om 10.00 uur

Het Kerkelijk Bureau is open op de donderdagen in de oneven weken van 9.30 - 11.00 uur (in de schoolvakanties is het kerkelijk bureau gesloten). meer