Lichtstoet en samenzang: geslaagd en sfeervol

De sfeervol versierde kerk
Lichtstoet en samenzang: geslaagd en sfeervol
Om half vier verzamelden de deelnemers zich bij Verpleeghuis Antonia om even later, onder begeleiding van een herder, via het Marktplein en de Hoofdstraat, met een lichtje in de hand naar de Georgiuskerk te lopen.
In de kerk werden door de plm. 70 belangstellenden Kerstliederen gezongen.
Ook werd het Kerstverhaal verteld en er was gelegenheid om een wens te schrijven voor de wensboom. Het was een fijn en sfeervol gebeuren.

Na afloop is de wensboom naar de Coöp in Terborg gebracht waar iedereen de komende weken de wensen nog eens kan bekijken.