PKN
Protestantse gemeente te Etten, Terborg en Ulft
 
Zomertijd: vruchten verzamelen Zomertijd: vruchten verzamelen
Spreuken 10:5
Wie in de tijd van de fruitoogst verzamelt, is een zoon die wijs wordt,
wie in de tijd van de oogst slaapt, is een zoon die beschaamd maakt.

lees meer »
 
Sportief Sportief
De zomer was rijk aan sport: tennissen, wielrennen, voetbal, hockey, atletiek en zwemmen. WK, EK en de Tour de France. Met mooie resultaten voor individuele sporters, bijvoorbeeld Tom Dumoulin, Sanne Wevers, en voor de dameshockeyploeg. Wat een training en voorbereiding zijn nodig voor deze resultaten. Je moet discipline hebben, kiezen voor de sport, want die gaat voor andere zaken als uitgaan en familie. Je moet dingen opzij zetten en leren doorzetten. Want naast talent heb je oefening en ervaring nodig.
lees meer »
 
Sfera con Sfera Sfera con Sfera
‘Bol in bol' heet dit kunstwerk van de Italiaanse beeldhouwer Arnaldo Pomodoro. Hij heeft een serie ‘Sfera con Sfera’ gemaakt. De kunstwerken staan over de hele wereld, o.a. bij het hoofdkwartier van de Verenigde Naties, bij het Museum voor Moderne Kunst in Teheran, bij de Universiteit in Tel Aviv.
 
lees meer »
 
Een open huis Een open huis
Deze zomer houden de makelaars open huizen routes. Zonder afspraak is men welkom om huizen die te koop staan te bezichtigen. In Doesburg is een route waarop je galeries en ateliers kunt binnenlopen en het werk van kunstenaars kunt bekijken, vaak is de kerk open en is er een tentoonstelling of een rondleiding.
lees meer »
 
 

Expositie Aaltense Synagoge
datum en tijdstip 24-07-2019 om
meer details

Lezing 'Geleende gezichten'
datum en tijdstip 24-07-2019 om 19.30 uur
meer details

Zomeropenstelling met historische expositie
datum en tijdstip 27-07-2019 om 13.30 uur
meer details

Ontmoetingsmiddag voor senioren in Huis Bergh
datum en tijdstip 21-08-2019 om 14.00 uur
meer details

 
Vakantie ds. Israël
Van 23 juni t/m 21 juli heeft ds. Israël vakantie. In dringende gevallen kunt u contact opnemen met ouderling Jennie Deurloo, tel. 06-12270392. Als zij werkt, kan zij niet altijd meteen de telefoon beantwoorden. Wilt u dan de voicemail inspreken? Zij zal u z.s.m. terugbellen.
 
Vrijwilliger nieuw diaconaal project gezocht
Het gezamenlijk diaconaal project gaat het PC project van de Stichting Schuldhulpmaatje steunen. Er wordt voor deelname aan de werkgroep een gemeentelid uit onze Pg ETU gezocht. Iets voor u/jou? Aanmelding graag bij één van de diakenen of de predikant.
 
 
Zomeropenstelling met historische expositie

In het kader van het jubileum van Terborg wordt ook een historische expositie ingericht in ons kerkgebouw, die zal gaan over Terborg.

Ook zullen er exposities zijn (Quilts en Weefsels).  meer
 
Openingstijden Kerkelijk Bureau
Het Kerkelijk Bureau is open op de 1e en 3e donderdag van de maand van 9.30 - 11.00 uur (in de schoolvakanties is het kerkelijk bureau gesloten). meer
 
Spoorzoeken in de Slangenburg

Onze missie
Mensen op zoek naar rust, stilte en bezinning ruimte bieden in en rond de Slangenburgse kerk om iets op het spoor te komen van God, die je met vele namen kunt noemen.

Deze sporen zijn te vinden in de natuur, in de bijbel en in jezelf.
http://spoorzoekenslangenburg.nl/Agenda/
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.