PKN
Protestantse gemeente te Etten, Terborg en Ulft
 
Nieuwe homepage voor de website Nieuwe homepage voor de website
Duidelijk is namelijk dat wij als gemeenten ieder activiteiten organiseren die niet alleen voor de eigen gemeenteleden, maar zeker ook voor de ‘buurgemeenteleden’ interessant  zijn. Maar dat moeten we dan wel weten van elkaar. En hier komen onze respectievelijke websites in beeld. Op deze platforms vinden we alle nieuwtjes en informatie over activiteiten. En om deze informatie beter en directer beschikbaar te maken voor álle gemeenteleden hebben de webmasters van onze gemeenten een gezamenlijke openingspagina voor onze vier websites ontwikkeld. In de praktijk betekent dit dat als u op internet het webadres van uw kerk intoetst, u eerst op deze gezamenlijke pagina komt en daarop vervolgens doorklikt naar uw eigen website, óf….. wellicht eerst even de site van een buurgemeente bekijkt. Op deze manier hopen wij de informatie van onze vier gemeenten breder beschikbaar te maken, want er is veel ‘te halen’ bij de buren.
U bent van harte welkom bij ‘Klavertje vier’. Kijk maar eens op de website van uw gemeente. En tenslotte bedanken wij alle webmasters die in een goede samenwerking  met elkaar gekomen zijn tot dit mooie resultaat.

Met een hartelijke groet uit het voorzittersoverleg
 
terug
 
 

Zin op Maandag: Bruggen bouwen
datum en tijdstip 16-09-2019 om 19.30 uur
meer details

Inloopochtend
datum en tijdstip 17-09-2019 om 10.00 uur
meer details

Meditatie op thema
datum en tijdstip 20-09-2019 om 20.00 uur
meer details

‘Vreemdelingen en priesters’ Stefan Paas
datum en tijdstip 24-09-2019 om 19.30 uur
meer details

 
De flyer O&I najaar 2019 beschikbaar
Zie rubriek "Downloadcentrum"
 
Vrijwilliger nieuw diaconaal project gezocht
Het gezamenlijk diaconaal project gaat het PC project van de Stichting Schuldhulpmaatje steunen. Er wordt voor deelname aan de werkgroep een gemeentelid uit onze Pg ETU gezocht. Iets voor u/jou? Aanmelding graag bij één van de diakenen of de predikant.
 
 
Openingstijden Kerkelijk Bureau
Het Kerkelijk Bureau is open op de 1e en 3e donderdag van de maand van 9.30 - 11.00 uur (in de schoolvakanties is het kerkelijk bureau gesloten). meer
 
Spoorzoeken in de Slangenburg

Onze missie
Mensen op zoek naar rust, stilte en bezinning ruimte bieden in en rond de Slangenburgse kerk om iets op het spoor te komen van God, die je met vele namen kunt noemen.

Deze sporen zijn te vinden in de natuur, in de bijbel en in jezelf.
http://spoorzoekenslangenburg.nl/Agenda/
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.