Virtuele bijeenkomst: Na de zegen

Elke tweede woensdag van de maand staan we stil bij een thema en nodigen we 1 of 2 gemeenteleden uit die hierover iets willen delen. We maken gebruik van de camera en het geluid in onze kerken. Hopelijk staat de techniek het toe dat kijkers ‘live’ kunnen bellen, appen of mailen om te reageren of hun vragen te stellen. We gaan met elkaar experimenteren.
U bent van harte uitgenodigd om te kijken en mee te doen via kerkdienst gemist.

Hartelijke groeten namens het Klavertje 4,
ds. Theo Menting, ds. Gerjanne van der Velden, voorzitter Harrie Lubbers en ds. Henriëtte Nieuwenhuis

Koffie-/inloopochtend
datum en tijdstip 15-07-2020 om 10.00 uur