PKN
Protestantse gemeente te Etten, Terborg en Ulft
 
Wist u dat...... Wist u dat......

►… op zondag 27 oktober 2019 een nieuwe ambtdrager is bevestigd en de taak van scribaat voor haar rekening gaat nemen. Haar naam is Joke Veenink-Bruggink en we zijn heel dankbaar voor haar aantreden in deze functie. Naast het scribaat zal zij als ouderling aanwezig zijn in diensten en zij is vrijgesteld van bezoekwerk om zich volledig op het scribaat te richten.


.


► … u het geld voor het Bloemenfonds in het vervolg kunt storten op
IBAN: NL 60 RABO 0373 7297 90,  ten name van:  CvK Prot.gem. Etten-Terborg-Ulft,  
onder vermelding van:  bloemenfonds.
 
►… op de website van ‘Oude IJsselstreek Vizier’ ook de Kerkdiensten van alle plaatsen en buurtschappen van onze (burgerlijke) gemeente staan.
Ga naar www.oudeijsselstreekvizier.nl , klik op het vakje ‘Extra’, dan op ‘Kerkdiensten O. IJsselstreek’ en ga vervolgens naar de gewenste plaats.

►… de kerkdiensten van alle plaatsen en buurtschappen van onze (burgerlijke) gemeente ook worden vermeld in de papieren versie van de Gelderse Post (één-na-laatste pagina).

►... u de bloemen voor zieken en ouderen die zondags, in de kerk staan, ook zelf weg kunt brengen? Dit ontlast de ouderlingen. Wel graag in overleg met de dienstdoende ouderling.
 
►… u op het kerkelijk bureau collectebonnen kunt kopen? U hebt de keus uit bonnen van € 0,50 en/of € 1,15.
 
►… er in de kerk in Terborg een doos staat voor postzegels, kaarten, brillen, en een krat voor de voedselbank. Ook staat er een collectebus voor de voedselbank.

►… er in mei 2018 een stenen wandelpad is geplaatst voor de kerk in Etten om de toegangkelijkheid van de kerk te verbeteren.

 
terug
 
 

3D-CONCERT
datum en tijdstip 03-10-2020 om 20.00 uur
meer details

 
Koster(s) gezocht
Wie versterkt het kostersteam?
Omdat 2 kosters hebben gemeld, dat zij per 1 januari 2021 willen stoppen, zijn wij op zoek naar mensen die het kostersteam willen versterken. Zie voor nadere informatie het hoodstuk Vacatures.

 
 
Hervatting kerkdiensten m.i.v. 7 juni 2020
Vanaf zondag 7 juni hebben wij onze kerkdiensten in Terborg hervat. Daarbij hanteren wij de strikte voorwaarden van het RIVM en de adviezen van de PKN opvolgen. Het gebruiksplan vindt u op de Homepagina.
 
Overdenking onder rubriek Nadenkertjes
Overdenking en gebeden zondag 10 mei (ds. Bakker) vindt u onder de rubriek 'Nadenkertjes'.
 
Jaarverslag 2019
Het jaarverslag kunt u vinden in het Downloadcentrum.
 
Bereikbaarheid
In dringende gevallen kunt u contact opnemen met één van de ouderlingen Diny IJzer (0315-329768) of Jennie Deurlo (06 12270392)

Bent u ziek of kent u iemand die ziek is en wilt u de kerkenraad informeren, neemt u dan contact op met Diny IJzer (0315-329768)
 
 
Openingstijden Kerkelijk Bureau
Het Kerkelijk Bureau is open van 9.30 - 11.00 uur op de donderdagen
10 en 24 september, 8 oktober, 5 en 19 november, 3 en 17 december. meer
 
Spoorzoeken in de Slangenburg

Onze missie
Mensen op zoek naar rust, stilte en bezinning ruimte bieden in en rond de Slangenburgse kerk om iets op het spoor te komen van God, die je met vele namen kunt noemen.

Deze sporen zijn te vinden in de natuur, in de bijbel en in jezelf.
http://spoorzoekenslangenburg.nl/Agenda/
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.