Wist u dat...... Wist u dat......

►… op zondag 27 oktober 2019 een nieuwe ambtdrager is bevestigd en de taak van scribaat voor haar rekening gaat nemen. Haar naam is Joke Veenink-Bruggink en we zijn heel dankbaar voor haar aantreden in deze functie. Naast het scribaat zal zij als ouderling aanwezig zijn in diensten en zij is vrijgesteld van bezoekwerk om zich volledig op het scribaat te richten.

.

► … u het geld voor het Bloemenfonds in het vervolg kunt storten op
IBAN: NL 60 RABO 0373 7297 90,  ten name van:  CvK Prot.gem. Etten-Terborg-Ulft,
onder vermelding van:  bloemenfonds.

►… op de website van ‘Oude IJsselstreek Vizier’ ook de Kerkdiensten van alle plaatsen en buurtschappen van onze (burgerlijke) gemeente staan.
Ga naar www.oudeijsselstreekvizier.nl , klik op het vakje ‘Extra’, dan op ‘Kerkdiensten O. IJsselstreek’ en ga vervolgens naar de gewenste plaats.

►… de kerkdiensten van alle plaatsen en buurtschappen van onze (burgerlijke) gemeente ook worden vermeld in de papieren versie van de Gelderse Post (één-na-laatste pagina).

►... u de bloemen voor zieken en ouderen die zondags, in de kerk staan, ook zelf weg kunt brengen? Dit ontlast de ouderlingen. Wel graag in overleg met de dienstdoende ouderling.

►… u op het kerkelijk bureau collectebonnen kunt kopen? U hebt de keus uit bonnen van € 0,50 en/of € 1,15.

►… er in de kerk in Terborg een doos staat voor postzegels, kaarten, brillen, en een krat voor de voedselbank. Ook staat er een collectebus voor de voedselbank.

►… er in mei 2018 een stenen wandelpad is geplaatst voor de kerk in Etten om de toegangkelijkheid van de kerk te verbeteren.