vr 11 oktober 2019

Tijdstip:
Prijs:

11 Oktober - ‘Before Midnight’
Tijdens de laatste nacht in Griekenland, 9 jaar na de laatste rendez-vous en bijna twee decennia sinds hun eerste ontmoeting, komen Celine en Jesse's angsten en frustraties boven tafel en staan ze voor de keuze: bij elkaar blijven of een punt achter de relatie zetten. Regisseur: Richard Linklater

13 December - ‘The Theory of Everything’
Begin jaren zestig studeert de briljante wetenschapper Stephen Hawking aan de universiteit van Cambridge. Stephen blijkt te lijden aan de vernietigende zenuwziekte ALS, die gedurende zijn huwelijk met Jane steeds ernstiger vormen aanneemt. Regisseur: James Marsh.

10 Januari 2020 - ‘The Children Act’
Fiona Maye is een gerespecteerd rechter van het Hooggerechtshof. De 17-jarige Adam heeft leukemie en zal zonder een bloedtransfusie niet lang meer leven. Vanwege zijn geloof als Jehovah’s getuige weigert Adam de noodzakelijke medische hulp te accepteren. Fiona moet besluiten of hij te jong is om zelf over leven en dood te beslissen of dat het recht op vrije wil toch zwaarder weegt. Regisseur: Richard Eyre. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Booker-Prize winnaar Ian McEwan, die tevens het scenario schreef voor de film.

Zin op Maandag: Bruggen bouwen
datum en tijdstip 16-09-2019 om 19.30 uur

Inloopochtend
datum en tijdstip 17-09-2019 om 10.00 uur

Meditatie op thema
datum en tijdstip 20-09-2019 om 20.00 uur

‘Vreemdelingen en priesters’ Stefan Paas
datum en tijdstip 24-09-2019 om 19.30 uur

De flyer O&I najaar 2019 beschikbaar
Zie rubriek "Downloadcentrum"

Vrijwilliger nieuw diaconaal project gezocht
Het gezamenlijk diaconaal project gaat het PC project van de Stichting Schuldhulpmaatje steunen. Er wordt voor deelname aan de werkgroep een gemeentelid uit onze Pg ETU gezocht. Iets voor u/jou? Aanmelding graag bij één van de diakenen of de predikant.

Het Kerkelijk Bureau is open op de 1e en 3e donderdag van de maand van 9.30 - 11.00 uur (in de schoolvakanties is het kerkelijk bureau gesloten). meer