PKN
Protestantse gemeente te Etten, Terborg en Ulft
 

vr 11 oktober 2019

Café Cult - films

Locatie: 
 De Eendracht Varsseveld
Tijdstip: 
 19.30 uur
Prijs: 
 5,00

11 Oktober - ‘Before Midnight’
Tijdens de laatste nacht in Griekenland, 9 jaar na de laatste rendez-vous en bijna twee decennia sinds hun eerste ontmoeting, komen Celine en Jesse's angsten en frustraties boven tafel en staan ze voor de keuze: bij elkaar blijven of een punt achter de relatie zetten. Regisseur: Richard Linklater

13 December - ‘The Theory of Everything’
Begin jaren zestig studeert de briljante wetenschapper Stephen Hawking aan de universiteit van Cambridge. Stephen blijkt te lijden aan de vernietigende zenuwziekte ALS, die gedurende zijn huwelijk met Jane steeds ernstiger vormen aanneemt. Regisseur: James Marsh.

10 Januari 2020 - ‘The Children Act’
Fiona Maye is een gerespecteerd rechter van het Hooggerechtshof. De 17-jarige Adam heeft leukemie en zal zonder een bloedtransfusie niet lang meer leven. Vanwege zijn geloof als Jehovah’s getuige weigert Adam de noodzakelijke medische hulp te accepteren. Fiona moet besluiten of hij te jong is om zelf over leven en dood te beslissen of dat het recht op vrije wil toch zwaarder weegt. Regisseur: Richard Eyre. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Booker-Prize winnaar Ian McEwan, die tevens het scenario schreef voor de film.
 

terug
 


 

Zin op Maandag: Bruggen bouwen
datum en tijdstip 16-09-2019 om 19.30 uur
meer details

Inloopochtend
datum en tijdstip 17-09-2019 om 10.00 uur
meer details

Meditatie op thema
datum en tijdstip 20-09-2019 om 20.00 uur
meer details

‘Vreemdelingen en priesters’ Stefan Paas
datum en tijdstip 24-09-2019 om 19.30 uur
meer details

 
De flyer O&I najaar 2019 beschikbaar
Zie rubriek "Downloadcentrum"
 
Vrijwilliger nieuw diaconaal project gezocht
Het gezamenlijk diaconaal project gaat het PC project van de Stichting Schuldhulpmaatje steunen. Er wordt voor deelname aan de werkgroep een gemeentelid uit onze Pg ETU gezocht. Iets voor u/jou? Aanmelding graag bij één van de diakenen of de predikant.
 
 
Openingstijden Kerkelijk Bureau
Het Kerkelijk Bureau is open op de 1e en 3e donderdag van de maand van 9.30 - 11.00 uur (in de schoolvakanties is het kerkelijk bureau gesloten). meer
 
Spoorzoeken in de Slangenburg

Onze missie
Mensen op zoek naar rust, stilte en bezinning ruimte bieden in en rond de Slangenburgse kerk om iets op het spoor te komen van God, die je met vele namen kunt noemen.

Deze sporen zijn te vinden in de natuur, in de bijbel en in jezelf.
http://spoorzoekenslangenburg.nl/Agenda/
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.