Hervormde begraafplaatsen Etten, Terborg en Ulft Hervormde begraafplaatsen Etten, Terborg en Ulft
Help ons:  voor het onderhoud van de  Hervormde begraafplaatsen  in Etten, Terborg en Ulft
Dit jaar hebben ongeveer de helft van onze collega-vrijwilligers door ziekte of andere redenen, hun werkzaamheden voor de begraafplaatsen moeten beëindigen, met als gevolg, achterstallig onderhoud, vooral in Terborg. Wij roepen u dan ook vriendelijk, maar wel dringend op, om te kijken of u in Etten, Terborg en/of Ulft een bijdrage kunt leveren aan het onderhoud van onze prachtige begraafplaatsen. Of misschien kent u iemand in uw omgeving, die hiervoor voelt. Zo ja, laat ons dit dan a.u.b. even weten.

Werkzaamheden:
Deze bestaan in hoofdzaak uit het onderhoud van het groen en de paden, dus wieden, snoeien, schoffelen, opruimen van takken en blad, e.d. Ook het onderhoud aan grafmonumenten (reinigen, herstellen van letters, enz.) behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van ervaring en belangstelling.

.
Werktijden:
Wij proberen te werken in kleine groepen, want werken in een groepje is gezellig en…..vele handen maken licht werk!
Elke vrijwilliger is echter vrij zijn werktijden naar eigen inzicht in te delen.

Aan wie denken wij:
Aan iedereen, ongeacht kerkelijke achtergrond, die er voldoening in vindt, de begraafplaatsen er goed en verzorgd uit te laten zien, met respect voor de bijzondere werkomgeving.

Beloning:
De vrijwilligersvergoeding volgens de richtlijnen van de Belastingdienst, maximaal € 4,50 per uur,  € 150 per maand  en  € 1.500 per jaar.

VOELT U ZICH AANGESPROKEN OF HEEFT U GEWOON ZIN OM AF EN TOE IN EEN
GROENE OMGEVING TE WERKEN?

Meld u dan aan bij:
B.J.H. (Ben) Teussink, beheerder/administrateur
Telefoon  . . :  06 - 51 22 43 57
E-mailadres:  begraafplaatsen@pgETU.nl

Hervormde begraafplaats Terborg

Inlichtingen: B.J.H. Teussink, beheerder/administrateur
  Telefoon:  06 - 51 22 43 57     E-mailadres:  begraafplaatsen@pgETU.nl

Correspondentie-adres van de kerkelijke begraafplaatsen:

Hervormde begraafplaats Etten  of  Terborg  of  Ulft
T.a.v. B.J.H. (Ben) Teussink
Prins Johan-Frisohof 62
7061 WT  TERBORG

Locaties van de kerkelijke begraafplaatsen:

Hervormde begraafplaats Etten
Loo, tegenover huisnr. 12A
Etten Gld

Hervormde begraafplaats Terborg
Tussen Silvoldseweg en 't Veld / De Laegte
Terborg

Ingang Silvoldseweg:
- Tegenover de afslag van de Lovinkweg, slechts 1 parkeerplek aanwezig.

Ingang 't Veld / De Laegte (o.a. voor begrafenissen):
- Tegenover de kleedruimtes op de sportvelden, ruime parkeergelegenheid.

Hervormde begraafplaats Ulft
Hofstraat, tegenover huisnr. 11
Ulft

Tarieven begraafplaatsen ETU Tarieven begraafplaatsen ETU
In het downloadcentrum om deze website vindt u het bestand waarin de tarieven van de begraafplaatsen van de Protestantse gemeente te Etten, Terborg en Ulft staan.

Koffie-/inloopochtend
datum en tijdstip 15-07-2020 om 10.00 uur

Het Kerkelijk Bureau is open op de donderdagen in de oneven weken van 9.30 - 11.00 uur (in de schoolvakanties is het kerkelijk bureau gesloten). meer