PKN
Protestantse gemeente te Etten, Terborg en Ulft
 
Kidz op Zolder Kidz op Zolder
De naburige gemeente PG Silvolde organiseert voor de jeugd in de basisschool - en tienerleeftijd allerhande activiteiten.
Op elke tweede vrijdagavond van de maand komen groepen bijeen, onder leiding van de plaatselijke dominee en betrokken gemeenteleden. De kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan een bijbelquiz, maar ook bijvoorbeeld een film met een bepaald thema. Uw kind is ook van harte welkom!
Voor nadere informatie, verwijzen wij u naar de
website van PG Silvolde.
 
Kindernevendienst

Kindernevendienst
De kindernevendienst in onze gemeente is projectmatig opgezet.
 
In de 40-dagentijd (vier weken voor Pasen) hebben we een project met de kinderen rond Pasen. We vertellen dan het verhaal van Pasen en gaan gezellig knutselen. Natuurlijk wordt er voor Palmzondag een palmpasenstok versierd. Het project wordt op eerste Paasdag afgesloten met een gezinsdienst nadat we samen hebben ontbeten.
 
In de Adventstijd gaan we vier weken samen met de kinderen op weg naar Kerstmis. We vertellen de verhalen en gaan oefenen voor het kinderkerstfeest. Meestal wordt er een kerstspel opgevoerd en knutselen we kerstwerkjes. Het kinderkerstfeest is ieder jaar weer een leuke afsluiting van het  project.
 
Verder komen de kinderen samen als er een Eredienst Anders wordt gehouden. Deze Eredienst Anders is ook gericht op de kinderen. De ene keer blijven de kinderen gedurende de hele dienst in de kerk en een andere keer gaan we tijdens de preek naar een andere ruimte om het verhaal vertellen.
 
Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn welkom.
 
 
 

3D-CONCERT
datum en tijdstip 03-10-2020 om 20.00 uur
meer details

 
Koster(s) gezocht
Wie versterkt het kostersteam?
Omdat 2 kosters hebben gemeld, dat zij per 1 januari 2021 willen stoppen, zijn wij op zoek naar mensen die het kostersteam willen versterken. Zie voor nadere informatie het hoodstuk Vacatures.

 
 
Hervatting kerkdiensten m.i.v. 7 juni 2020
Vanaf zondag 7 juni hebben wij onze kerkdiensten in Terborg hervat. Daarbij hanteren wij de strikte voorwaarden van het RIVM en de adviezen van de PKN opvolgen. Het gebruiksplan vindt u op de Homepagina.
 
Overdenking onder rubriek Nadenkertjes
Overdenking en gebeden zondag 10 mei (ds. Bakker) vindt u onder de rubriek 'Nadenkertjes'.
 
Jaarverslag 2019
Het jaarverslag kunt u vinden in het Downloadcentrum.
 
Bereikbaarheid
In dringende gevallen kunt u contact opnemen met één van de ouderlingen Diny IJzer (0315-329768) of Jennie Deurlo (06 12270392)

Bent u ziek of kent u iemand die ziek is en wilt u de kerkenraad informeren, neemt u dan contact op met Diny IJzer (0315-329768)
 
 
Openingstijden Kerkelijk Bureau
Het Kerkelijk Bureau is open van 9.30 - 11.00 uur op de donderdagen
10 en 24 september, 8 oktober, 5 en 19 november, 3 en 17 december. meer
 
Spoorzoeken in de Slangenburg

Onze missie
Mensen op zoek naar rust, stilte en bezinning ruimte bieden in en rond de Slangenburgse kerk om iets op het spoor te komen van God, die je met vele namen kunt noemen.

Deze sporen zijn te vinden in de natuur, in de bijbel en in jezelf.
http://spoorzoekenslangenburg.nl/Agenda/
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.