Kidz op Zolder Kidz op Zolder
De naburige gemeente PG Silvolde organiseert voor de jeugd in de basisschool - en tienerleeftijd allerhande activiteiten.
Op elke tweede vrijdagavond van de maand komen groepen bijeen, onder leiding van de plaatselijke dominee en betrokken gemeenteleden. De kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan een bijbelquiz, maar ook bijvoorbeeld een film met een bepaald thema. Uw kind is ook van harte welkom!
Voor nadere informatie, verwijzen wij u naar de
website van PG Silvolde.

De kindernevendienst in onze gemeente is projectmatig opgezet.

In de 40-dagentijd (vier weken voor Pasen) hebben we een project met de kinderen rond Pasen. We vertellen dan het verhaal van Pasen en gaan gezellig knutselen. Natuurlijk wordt er voor Palmzondag een palmpasenstok versierd. Het project wordt op eerste Paasdag afgesloten met een gezinsdienst nadat we samen hebben ontbeten.

In de Adventstijd gaan we vier weken samen met de kinderen op weg naar Kerstmis. We vertellen de verhalen en gaan oefenen voor het kinderkerstfeest. Meestal wordt er een kerstspel opgevoerd en knutselen we kerstwerkjes. Het kinderkerstfeest is ieder jaar weer een leuke afsluiting van het  project.

Verder komen de kinderen samen als er een Eredienst Anders wordt gehouden. Deze Eredienst Anders is ook gericht op de kinderen. De ene keer blijven de kinderen gedurende de hele dienst in de kerk en een andere keer gaan we tijdens de preek naar een andere ruimte om het verhaal vertellen.

Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn welkom.

Zin op Maandag: Bruggen bouwen
datum en tijdstip 16-09-2019 om 19.30 uur

Inloopochtend
datum en tijdstip 17-09-2019 om 10.00 uur

Meditatie op thema
datum en tijdstip 20-09-2019 om 20.00 uur

‘Vreemdelingen en priesters’ Stefan Paas
datum en tijdstip 24-09-2019 om 19.30 uur

De flyer O&I najaar 2019 beschikbaar
Zie rubriek "Downloadcentrum"

Vrijwilliger nieuw diaconaal project gezocht
Het gezamenlijk diaconaal project gaat het PC project van de Stichting Schuldhulpmaatje steunen. Er wordt voor deelname aan de werkgroep een gemeentelid uit onze Pg ETU gezocht. Iets voor u/jou? Aanmelding graag bij één van de diakenen of de predikant.

Het Kerkelijk Bureau is open op de 1e en 3e donderdag van de maand van 9.30 - 11.00 uur (in de schoolvakanties is het kerkelijk bureau gesloten). meer