Kidz op Zolder Kidz op Zolder
De naburige gemeente PG Silvolde organiseert voor de jeugd in de basisschool - en tienerleeftijd allerhande activiteiten.
Op elke tweede vrijdagavond van de maand komen groepen bijeen, onder leiding van de plaatselijke dominee en betrokken gemeenteleden. De kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan een bijbelquiz, maar ook bijvoorbeeld een film met een bepaald thema. Uw kind is ook van harte welkom!
Voor nadere informatie, verwijzen wij u naar de
website van PG Silvolde.

De kindernevendienst in onze gemeente is projectmatig opgezet.

In de 40-dagentijd (vier weken voor Pasen) hebben we een project met de kinderen rond Pasen. We vertellen dan het verhaal van Pasen en gaan gezellig knutselen. Natuurlijk wordt er voor Palmzondag een palmpasenstok versierd. Het project wordt op eerste Paasdag afgesloten met een gezinsdienst nadat we samen hebben ontbeten.

In de Adventstijd gaan we vier weken samen met de kinderen op weg naar Kerstmis. We vertellen de verhalen en gaan oefenen voor het kinderkerstfeest. Meestal wordt er een kerstspel opgevoerd en knutselen we kerstwerkjes. Het kinderkerstfeest is ieder jaar weer een leuke afsluiting van het  project.

Verder komen de kinderen samen als er een Eredienst Anders wordt gehouden. Deze Eredienst Anders is ook gericht op de kinderen. De ene keer blijven de kinderen gedurende de hele dienst in de kerk en een andere keer gaan we tijdens de preek naar een andere ruimte om het verhaal vertellen.

Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn welkom.

Koffie-/inloopochtend
datum en tijdstip 15-07-2020 om 10.00 uur

Het Kerkelijk Bureau is open op de donderdagen in de oneven weken van 9.30 - 11.00 uur (in de schoolvakanties is het kerkelijk bureau gesloten). meer