za 3 oktober 2020

Prijs:
 € 12,50 incl. consumptie

NIEUW: 3D-CONCERT  -  muziek, beeldende kunst én poëzie
Op vrijdag 2 oktober vindt het allereerste 3D-concert plaats in Kulturhus Ruurlo. Een 3D-concert is een samenspel van muziek, beeldende kunst en poëzie,  drie dimensies dus. Aanvang van het concert is 20.00 uur. De 3D-concerten worden ook uitgevoerd in Etten en Doesburg.

Beeldend kunstenaar Miriam van der Linden maakte een zestal kunstwerken geïnspireerd op muziek vertolkt door Jacqueline Snel. Woordkunstenaar Dirk Engelage schreef er gedichten bij.
Tijdens dit 3D-concert kijken bezoekers eerst naar één van de kunstwerken. Vervolgens wordt de muziek uitgevoerd die als inspiratiebron diende voor dat kunstwerk. Daarna volgt de voordracht van het gedicht, gebaseerd op de muziek én het kunstwerk. Elke sessie wordt afgerond met een korte toelichting op het kunstwerk.
De voorstellingen zijn ook te zien en te horen in de Oude Ettense Kerk in Etten op 3 oktober, aanvang 20.00 uur en in de Gasthuiskerk in Doesburg op 9 oktober, aanvang 20.00 uur.
Kom kijken, luisteren en genieten van deze unieke voorstellingen!
De toegang bedraagt €12,50 inclusief consumptie. In verband met corona is het aantal zitplaatsen per locatie beperkt tot 50. Het advies is te reserveren via drieluik@kwetal.nl of 06 44 205992. Uiteraard zijn de 3D-concerten coronaproof. Voor meer informatie: www.snelopgitaar.nl/agenda en op www.kwetal.nl/3D-concerten