Bijbels koken Bijbels koken
De "Bijbels Koken"  groep bestaat uit een aantal graag kokende gemeenteleden.
We koken een aantal keren per jaar naar een thema.
Dat kan n.a.v een Christelijk of Joods feest zijn of bijv. met de ingrediënten die in een Voedselbank pakket kunnen zitten of wat bij onze gemeente past/leeft op dat moment.

Wie het leuk vindt om te koken mag helpen en wie graag komt eten is van harte welkom.

De maaltijd wordt gehouden in "de Glazeren Kast", Oudekerkstraat 2, 7075 AB Etten. Aanvang van de maaltijd is om 17:30 uur.

De kookgroep laat zich bij het zoeken naar recepten en bij het koken inspireren door bijbelse bronnen, zoals bijv. het mosterdzaadje of de kruiden bij de Pesachmaaltijd.

Steeds weer worden mooie en smakelijke gerechten gemaakt.
U bent welkom aan tafel.

Aanmelden (om te helpen en/of mee te eten) kan op de lijsten die in de kerk komen te liggen.

Marjolijn Paardekooper, Wijnie Vinke, Wim Land, Linda van der Poll, Margreet Ros