PKN
Protestantse gemeente te Etten, Terborg en Ulft
 
Gezamenlijk diaconaal project Vluchtelingenwerk

Gezamenlijk diaconaal project Vluchtelingenwerk
Gezinshereniging  
Voor gezinshereniging is nogmaals een bedrag geschonken aan Vluchtelingenwerk Oude IJsselstreek. De echtgenoot en ouders van een Syrische statushoudster konden naar Nederland komen. Inmiddels is de familie herenigd in Terborg. Namens hen en andere gezinnen kregen we van Vluchtelingenwerk een bedankje voor de financiële ondersteuning.
 
Welkomtasjes overhandigd
Op woensdag 4 april waren wij bij een bijeenkomst met de nieuwe bewoners van de voormalige St. Jorisschool. Na een toelichting zijn aan vijf gezinnen / statushouders namens de drie Protestantse gemeenten welkomtasjes uitgereikt. Eén tasje was over en werd door de buren bij het betreffende gezin bezorgd. Een mevrouw had een christelijke achtergrond (baptist), zij vroeg en kreeg ons adres. En een jongeman vroeg wanneer, hoe laat en waar de kerkdienst was. De volgende dag kreeg hij die informatie en de zondag daarna bezocht hij de kerkdienst. Uit de reacties bleek waardering voor het initiatief en behoefte aan contact.
 
terug
 
 

Koffie-/inloopochtend
datum en tijdstip 19-08-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Hervatting kerkdiensten m.i.v. 7 juni 2020
Vanaf zondag 7 juni hebben wij onze kerkdiensten in Terborg hervat. Daarbij hanteren wij de strikte voorwaarden van het RIVM en de adviezen van de PKN opvolgen. Het gebruiksplan vindt u op de Homepagina.
 
Overdenking onder rubriek Nadenkertjes
Overdenking en gebeden zondag 10 mei (ds. Bakker) vindt u onder de rubriek 'Nadenkertjes'.
 
Jaarverslag 2019
Het jaarverslag kunt u vinden in het Downloadcentrum.
 
Bereikbaarheid
In dringende gevallen kunt u contact opnemen met één van de ouderlingen Diny IJzer (0315-329768) of Jennie Deurlo (06 12270392)

Bent u ziek of kent u iemand die ziek is en wilt u de kerkenraad informeren, neemt u dan contact op met Diny IJzer (0315-329768)
 
 
Openingstijden Kerkelijk Bureau
Het Kerkelijk Bureau is open op de donderdagen in de oneven weken van 9.30 - 11.00 uur (in de schoolvakanties is het kerkelijk bureau gesloten). meer
 
Spoorzoeken in de Slangenburg

Onze missie
Mensen op zoek naar rust, stilte en bezinning ruimte bieden in en rond de Slangenburgse kerk om iets op het spoor te komen van God, die je met vele namen kunt noemen.

Deze sporen zijn te vinden in de natuur, in de bijbel en in jezelf.
http://spoorzoekenslangenburg.nl/Agenda/
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.