Stichting SchuldhulpMaatje

Onze gemeente werkt via de Raad van Kerken Oude IJsselstreek samen met Stichting SchuldHulpMaatje Oude IJsselstreek. Mensen met financiële zorgen of problematische schulden kunnen een beroep doen op deze stichting. Een vrijwilliger, een maatje ondersteunt een hulpvrager. Een maatje neemt het niet over, maar leert iemand hoe hij in de toekomst weer zelf de regie over zijn financiële huishouding kan nemen.

Onlangs werden 10 vrijwilligers van de Vrijwilligersorganisatie SchuldHulpMaatje door Koningin Maxima in het zonnetje gezet. Een van hen was Gerard Mientjes, tot voor kort coördinator van de Oude IJsselstreek.

Koffie-/inloopochtend
datum en tijdstip 19-08-2020 om 10.00 uur

Het Kerkelijk Bureau is open op de donderdagen in de oneven weken van 9.30 - 11.00 uur (in de schoolvakanties is het kerkelijk bureau gesloten). meer