PKN
Protestantse gemeente te Etten, Terborg en Ulft
 
Groen kerk - de zaaier...

Groen kerk - de zaaier...
Eind mei ging er “een zaaier” uit om te zaaien. Het bloemenmengsel kregen we zomaar gratis van een lieve dame van de Ulftseweg. Toen was het even geduld hebben en ondertussen zoeken naar hotel-bouwers. Gelukkig meldde zich spontaan iemand en samen met Bart Visscher werden er handen uit de mouwen gestoken en spijkers met koppen geslagen. Binnenkort zijn ze vast al bijna zover dat er een lintje doorgeknipt kan worden.
Op dit moment zijn er al veel kleine korenbloemetjes zichtbaar in het bloemenveldje en beginnen er ook wat rode en oranje kleuren door te komen. En wat denkt u van de kogeldistel en de zonnebloemen en de teunisbloemen die boven de muurtjes rond de kerk uit komen kijken?! We zijn blij met al de “stekjes” die we kregen en die nu rond de kerk hun best doen om hun schoonheid uit te stralen.

Vanmorgen trof ik onze achterbuurman die mij een vuurrode koraaljuffer ( een Libelle-soort) aanwees en hij vertelde al heel wat insecten ontdekt te hebben met een handige app op zijn telefoon. Geweldig toch?!

Zie voor meer foto's de rubriek 'Fotoalbum'
 
terug
 
 

Koffie-/inloopochtend
datum en tijdstip 17-04-2024 om 10.00 uur
meer details

Verjaardagsvisite
datum en tijdstip 15-05-2024 om 10.00 uur
meer details

 
Inzameling Voedselbank

Op zaterdag 20 april willen we weer een inzameling houden voor de Voedselbank. Doet u mee?
Houdbare produkten en vooral ook toiletartikelen, schoonmaakmiddelen en wasmiddelen zijn erg welkom!
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.